Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 22 maj 2015

Härliga tider

Det är något magiskt runt IFK Göteborg just nu där solen verkar skina över allt och alla som har med Blåvitt att göra. Det är liksom bara att luta sig tillbaka och njuta av allt skoj som händer.

Jag vill börja med att lyfta fram BB-podd som under ledning av Joakim och Patrik har bjudit på många sköna och intressanta intervjuer de senaste veckorna. Veckans intervju med marknadschef Andrej Häggblad är ett guldkorn när det gäller information men det finns många fler riktigt bra avsnitt. In och lyssna om du inte redan har gjort det!


Den svenska presskåren skriver så mycket positiva artiklar och krönikor om oss just nu att man nästan kan tro att Blåvitt har spetsat kaffet i pressrummet på Gamla Ullevi med lyckopiller. Balkander, Jonsson, Leman, Wulcan, Laul, Bank och resten av drevet är så hysteriskt positiva just nu på ett sätt som man bara brukar se i en TV-saga på julafton. Kanske är vi deras tjuren Ferdinand i år?


Blåvitt själva producerar också väldigt mycket bra just nu på löpande band där kampanjen Superugen är klockren och helt rätt i tid. Självklart ska vi fira vår danska dynamit på alla sätt och allra helst med lite biksemad i november! Nu under den första veckan i juni får vi nöja oss med nio allsvenska poäng, några danska wienerbröd till fikat på jobbet och en redig gammeldansk och några Carlsberg för att fira Danmarks nationaldag den 5 juni.


På läktarna verkar det inte finnas några gränser för vad supportrarna kan leverera och de olika läktarsektionerna har bokstavligen sjungit in bollen i mål i de senaste matcherna. Från gårdagens match förtjänar särskilt Tollan en stor eloge för att han skapade magi på räcket på LS men som synes i Änglarnas film nedan så blev det riktigt bra överallt.

2 kommentarer:

  1. Tuborg dricker vi i Danmark, inte Carlsberg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då blir det Tuborg nästa vecka! ;-)

      Radera