Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 3 juni 2015

Elfsborg hemma

Det är tight i den allsvenska toppen och efter måndagens poängtapp så har inte Blåvitt råd att tappa fler poäng under Superugen. En seger mot Elfsborg imorgon är ett måste för att man inte ska behöva åka på #BajenAway till helgen med ångest i kroppen.

Thomas Rogne är tillbaka i truppen vilket känns riktigt bra. Nu hoppas jag att Blåvitt får bukt med de här oväntade sjukdomarna som har varit lite väl många den här våren. Vi behöver ha en frisk startelva, särskilt med tanke på att det finns så få på avbytarbänken som verkar vara aktuella för inhopp. Är det förresten bara jag som tycker det är onödigt defensivt att ta med tre backar på avbytarbänken (Hjalmar Jonsson, Heath Pearce och Adam Johansson)?

En intressant fråga är hur länge det dröjer innan Gustav Engvall bedöms vara redo för spel från start? I måndags fick han drygt 30 minuters spel i andra halvlek och jag tyckte han såg lite trött ut mot slutet av matchen. Vi hade dock behövt honom från start imorgon för att få en större rörlighet och variation i vårt anfallsspel.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Rogne - Aleesami
Ankersen - Eriksson - Svensson - Rieks
Vibe - Engvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar