Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 9 juli 2015

Den nya arenan är invigd

Ikväll blev det ett besök på invigningen av Göteborgs Nya Arena, eller Prioritet Serneke Arena som de båda stolta invigningsherrarna Ola Serneke och Nils Wiberg avslöjade att den ska heta framöver.

Och arenan är verkligen en spännande skapelse med stora ytor och möjligheter för så många olika idrotter och verksamheter. Såväl fotbollsplanen med sina läktare som den stora skidhallen direkt under var imponerande men det fanns så mycket mer att se när man väl var där. Jag kan bara uppmana alla att ta chansen och gå dit på lördag till det öppna hus som Blåvitt arrangerar kl 11.00.

Jag har ju i en intervju nyligen med Roger Gustafsson fått en bild av vad Blåvitt ser för potential i den här arenan och jag tycker verkligen att den motsvarar förväntningarna när man går in där. Nu ska det bli spännande att se när bl a IFK Göteborg fyller byggnaden med liv framöver!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar