Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 12 juli 2015

IFK Göteborg - Norrköping 0-0

Besvikelsen är avgrundsdjup när Blåvitt idag för andra matchen i rad misslyckas med att komma upp i en tillräckligt hög nivå spelmässigt. Oron börjar sprida sig att det här kan vara den sedvanliga sommarsvackan och man kan bara be till högre makter att den blir kortvarig i år!

I dagens match så saknades den offensiva spetsen hos flera av nyckelspelarna där både Jakob Ankersen och Sebastian Eriksson var helt under isen med usla passningar och många bolltapp. Ankersen lyckades dessutom att missa den där viktiga straffen som (lite oförtjänt kanske) hade kunnat ge oss en seger. Även i backlinjen var det lite si och så idag där bl a Thomas Rogne bjöd på några galna utflykter som hade kunnat straffa sig. Och som vanligt numera är jag besviken och orolig över att Jörgen Lennartsson använder så få alternativ på sin avbytarbänk (bara två byten idag) och inte gör fler spelare delaktiga.

Halva serien är nu spelad och Blåvitt leder serien vilket naturligtvis är bra. Blåvitt har vart riktigt bra periodvis men samtidigt har man tappat sju poäng i hemmamatcherna vilket är oväntat mycket. Och frågan är nu hur länge det roliga varar? Redan efter nästa allsvenska match kan ju både Elfsborg och Norrköping vara ikapp oss och parallellt med detta väntar ett svårt Europa League-kval mot Wroclaw.

Kom igen nu Blåvitt och ta tag i den här säsongen igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar