Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 31 juli 2015

På väg hemåt

När man nu sitter på planet hem från Lissabon kan man passa på att sammanfatta några av den senaste veckans tankar.

Juli månad blev sammantaget en av de sämsta fotbollsmånaderna på mycket länge. På sju spelade tävlingsmatcher så mäktade Blåvitt bara med en ynka seger medan man spelade fyra oavgjorda och förlorade två. Naturligtvis hoppas jag innerligt att augusti månad ska bli mycket bättre då vi som mest kan få spela åtta matcher - fem i Allsvenskan och tre i Europa League.

Gårdagens match var en besvikelse spelmässigt medan resultatet ändå får betraktas som ok. Med ett bortamål i bagaget så finns det ju stora möjligheter att vända detta hemma på ett fullsatt Gamla Ullevi. Spelarbetyg får jag fylla i när jag kommer hem men det kommer bli tvåor till de flesta där endast Haitam Aleesami, Mattias Bjärsmyr, Gustav Svensson, Gustav Engvall och Jakob Ankersen får treor.

BeleNonsens Away blev precis så roligt som man hade hoppats på utanför matchen. Lissabon bjöd på soligt och varmt väder och sköna medresta änglar hjälpte till att skapa fest varje kväll. Vare sig det var på det haschrökiga haket Wasp, den trendiga nattklubben Urban Beach eller på den mer traditionella puben Hennesseys så var det full fart hela tiden. Att krypa i säng kl sju på morgonen på matchdagen gav väl inte den piggaste matchuppladdningen men hey...det fixade sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar