Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 23 september 2015

Elfsborg borta

Matcherna kommer så tätt just nu att man knappt hinner smälta den ena innan det är dags för nästa. Och helgens match mot Bajen hade nog krävt några extra dagar att smälta, snacka färdigt om och vrida en horribelt skev medierapportering rätt.

Men nu är det som det är och redan imorgon beger sig en massiv blåvit skara på 3-4000 personer till Borås för att hjälpa laget till seger i denna superviktiga bortamatch. Närmare 700 personer av dessa har hittills anmält att de tänker resa dit i #KARAVANEN, dvs i ett långt supportertåg med bussar och bilar som alla kör på led efter den blåvita spelarbussen. Imorgon kommer Borås att få ett besök som de sent kommer att glömma och förhoppningsvis kan man få någon av Sveriges lata och enögda journalister att skriva något positivt om det?


När det gäller själva matchen känns väl startelvan hyfsat given med undantag av anfallsparet. Dels så har inte Blåvitt spelat in något tydligt givet anfallspar ännu och dels så behöver man fundera på vad som fungerar bäst mot ett stabbigt och trögt Elfsborgsförsvar med Anders Svensson som ankare. Jag är allt lite sugen att starta med Riku Riski och Gustav Engvall för att få mer speed och hot i djupled och använda Mikael Boman som reserv att slänga in ifall spelet kör ihop sig.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - Aleesami
Ankersen - Albaek - Svensson - Rieks
Riski - Engvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar