Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 30 september 2015

Monaco borta

Alla Spursare firar fortfarande helgens storseger mot Manchester Shitty när det nu börjar bli dags att ladda om till morgondagens bortamatch mot Monaco i Europa League. Matchen sänds på kanal 9 med start kl 19.00.

Frågan är hur stor risken är för baksmälla imorgon och frågan är hur hårt Spurs prioriterar den här matchen då det är bortamatch mot Swansea i ligan redan på söndag? I Spurs grupp återfinns förutom Monaco även Anderlecht och Qarabag och de liljevita räknar nog med att gå vidare till slutspel utan att springa ihjäl sig i samtliga matcher. Samtidigt vore det dumt att ta alltför lätt på uppgiften nu och sätta sig i en svårare sits senare under hösten.


Jag tror ändå att vi kommer att få se en del rotation där några unga spelare, som är ÄNNU yngre än den redan unga förstastartelvan, får chansen. 1996:an Harry Winks från den egna akademin kanske inte får plats i startelvan men kommer säkert att återfinnas på bänken.

Lloris
Trippier - Wimmer - Vertongen - Rose
Dier - Carroll
Townsend - Alli - Chadli
Njié

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar