Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 27 september 2015

Sundsvall hemma

Den här helgen blev det två besök till Prioritet Serneke Arena där både U19 och U17 vann sina matcher med 2-1 och fortsätter marschen mot slutspel och ett hägrande SM-guld. I U19-matchen gjordes målen av Patrik Karlsson Lagemyr och Ibrahim Bah och i U17-matchen var det Olle Backman och Jakob Sellhed som nätade. I båda matcherna hade Blåvitt ett överflöd av chanser att göra fler mål men den där sista skärpan framför mål saknades. Överlägset bäst den här helgen var "Paka" som borde ha fått ett A-kontrakt direkt efter slutsignalen i lördag men även Andreas Öhman, som hoppade in i andra halvlek i lördags och spelade från start idag, var riktigt bra i båda matcherna.


Imorgon är det A-lagets tur att göra jobbet när man möter Sundsvall hemma på Gamla Ullevi. I den kommande veckans två hemmamatcher mot Sundsvall och Halmstad räcker det inte med att bara plocka sex poäng utan helst bör man förbättra sin målskillnad också. Årets allsvenska riskerar ju att vara jämn hela vägen in till målsnöret och där på slutet kan varenda extra plusmål vara guld värt. Så kom igen nu Blåvitt, vi vill se många mål den kommande veckan!

Men för att göra många mål behöver man ha anfallare i form och här har Blåvitt lite problem just nu. Varken Gustav Engvall eller Riku Riski levererar just nu utan allt ansvar ligger på Mikael Boman och våra danska blodhundar Jakob Ankersen och Sören Rieks. Jag tycker dessutom att Viktor Sköld har gjort riktigt bra inhopp sista tiden så kanske är det hans tur att få spela från start imorgon?

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - Aleesami
Ankersen - Albaek - Svensson - Rieks
Boman - Sköld

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar