Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 17 oktober 2015

Avgörandets stund i U17 Allsvenskan

Imorgon söndag är det dags för den sista omgången av U17 Allsvenskan där Blåvitt just nu ligger på en slutspelsplats med en poängs marginal. I somras låg man drygt tio poäng från slutspelsplatsen så laget har verkligen haft en formstark höst.


Blåvitt spelar sin sista avgörande match imorgon kl 14 på hemmaplan i Prioritet Serneke Arena mot Malmö. Det kommer att bli en spännande match där Blåvitt är pressade att vinna medan Malmö inte har något att spela för. Tränare Eijlert Björkman rapporterar om en god stämning i truppen och lämnar följande preliminära startelva.

Amos
Ocampo - Skoog - E Gunnarsson - Sirinic
A Gunnarsson - Erlingmark - Olofsson - Nicklasson
Backman - Saebbö

Så passa på att besöka arenan i Kviberg imorgon och stötta U17 i jakten på ett SM-guld. Vid seger kommer laget att spela SM-semifinal borta mot Djursholm nästa lördag och en eventuell SM-final helgen därpå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar