Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 4 oktober 2015

Swansea borta

Storsegern mot Manchester City förra helgen var skön och krysset borta mot Monaco mitt i veckan var väl ok men nu är det återigen dags för vardag i Premier League. Senare idag är det match borta mot Swansea och Spurs kan vid en seger klättra upp på en tredje- eller fjärdeplats i tabellen.

Spurs har fortfarande tunga skador på bl a Nabil Bentaleb, Ryan Mason och Häng Min Son men nu verkar åtminstone Mousa Dembele vara redo för spel igen. Just nu är Eric Dier och Erik Lamela de mest formstarka spelarna i laget och både Harry Kane och Christian Eriksen har en stigande formkurva. Dessutom ser det allt mer ut som att Spurs äntligen har hittat ett stabilt mittbackspar i Toby Alderweireld och Jan Vertonghen, något vi verkligen inte har varit bortskämda med de senaste åren. Förhoppningsvis kan alla dessa spelare fixa en seger idag!

Lloris
Walker - Alderweireld  - Vertonghen - Davies
Dier - Alli
Lamela - Eriksen - Chadli
Kane

Dagens schema är helt anpassat efter fotbollen med snabba förflyttningar mellan de olika platserna. Eller vad sägs om Blåvitt på Gamla Ullevi kl 15.00, Spurs på valfri sportpub kl 17.00 och IFK Göteborgs födelsedag vid Kamratstenen kl 19.04?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar